web analytics
spot_img
spot_img

Honor yeni ürünlerini “Discover the Magic” temasıyla Avrupa için tanıttı! Ülkemiz için de sürprizler var

Kategori:

Yayın Tarihi

- Advertisement -

Honor, Barselona’da yarın başlayacak MWC 2024(Mobil Dünya Kongresi) etkinliğinin hemen öncesinde Barselona’da özel bir etkinlik ile yeni ürünlerini tanıttı. “Discover the Magic” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte Honor Magic6 Pro, Honor Magic V2 RSR katlanabilir akıllı telefon, Honor MagicBook Pro 16 dizüstü modeli ve Honor Pad 9 tablet modeli yer alıyor.

Honor etkinlikte çapraz platform cihaz bağlantısı sunduğundan bahsetti. Bilgisayar, telefon, tablet, araba gibi 8 cihaza kadar bağlanabilirlikten bahsedildi. Söz konusu entegrasyon için yapay zekadan faydalanıldığı ve Google, Intel, Microsoft, Nvidia, Qualcomm gibi firmalarla iş birliği içerisinde olduklarını belirtti. Ürünlerde özellikle yapay zeka özellikleri öne çıkarıldı. Gözle ekran takibi, verilen fotoğraf ve direktifler ile video oluşturma gibi.

Honor Magic6 pro özellikleri

LTPO bir panel ile gelen Honor MagicBook6 Pro HDR içeriklerde 5000 nits parlaklık değerine ulaşabiliyor. Dolby Vision desteği de bulunan ekranda 4320Hz PWM değeri bulunuyor. Bu en yakın rakibinin yaklaşık 2 katı.

Ayrıca TÜV Rheinland’dan üçlü göz koruma sertifikasına da sahip.

Snapdragon 8 Gen 3 ile gelen Honor Magic6 Pro modelinde yer alan yeni Qualcomm çipine yakından baktığımızda 4nm üretim süreci ile üretildiğini görüyoruz. WiFi 7 desteği ile yaklaşık 6 Gbps veri aktarım hızına sahip. Ortalama performans artışı firmanın belirttiğine göre yüzde 25 civarında. Yapay zeka özelliklerinde ise performans anlamında yüzde yüze yakın bir iyileştirme olduğu belirtilmiş.

Kamera özelliklerine baktığımızda Honor’un daha önce duyurduğu Falcon kamera sistemi yer alıyor. Ana kamera f/1.4 – f/2.0 diyafram açıklığı aralığında değişken diyaframa sahip. Falcon Camera H9000 sensörüne sahip ana kamera 13.5 EV’lik dinamik aralığa sahip. Sensör boyutu da 1/1.3 inç seviyesinde.

Telefoto kamerası 180 MP çözünürlüğünde olan Honor Magic6 Pro bir ilke imza atmış oluyor böylelikle. Sensör boyutu 1/1.49 inç olan Telefoto kamera 2.5x optik, 100x dijital yakınlaştırma yapabiliyor. Diyafram açıklığı da f/2.6 değerinde.

50 MP çözünürlüğe sahip üçüncü sensör de f/2.0 diyafram açıklığı değerine sahip. 122 derecelik ultra geniş açı özelliği sunan sensör 2.5 cm mesafeden makro çekimler yapabiliyor.

Ön kısımda ise 50 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Diyafram açıklığı f/2.0 değerine sahip. Derinlik algılama özelliği de bulunan sensörde otomatik odak da bulunuyor.

honor magic6 pro batarya

Batarya kapasitesi 5600 mAh olan Honor Magic6 Pro modelinde silikon karbon teknolojisine sahip ikinci nesil bir pil yer alıyor.

honor magic6 pro şarj

Şarj desteğine baktığımızda kablolu olarak 88 Watt değerine çıkarken kablosuz olarak da 66 Watt değerine sahip.

Açıklanan Avrupa fiyatı 12GB RAM ve 512GB depolama kapasitesi için 1.299 Euro(güncel kur ile yaklaşık 44.000 TL) şeklinde. Avrupa için ön sipariş süreci başlayan model 1 Mart 2024 tarihinden itibaren satışa sunulmuş olacak. Honor Magic6 Pro modeli ülkemizde de satışa sunulacak olduğunu belirtelim.

Honor Magic V2 RSR özellikleri

Dünyanın en ince katlanabilir akıllı telefon modeli olarak duyurulan Honor Magic V2 RSR katlı olduğu zaman 9.9 mm kalınlık değerine sahip. Bu modelinde Honor, Porsche ile iş birliğine gitmiş. Snadpragon 8 Gen 2 çip ile gelen modelde 5000 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Söz konusu batarya teknolojisi Magic6 Pro modelinde olduğu gibi silikon karbon pil.

Fiyatına baktığımızda 16 GB RAM ve 1 TB depolama kapasitesi için 2.699 Euro (92.000 TL) olarak açıklandı. Ön sipariş süreci Avrupa için başlayan model 18 Mart 2024 itibarıyla satışa sunulmuş olacak.

Honor MagicBook Pro 16 özellikleri

Honor’un dizüstü modellerinin yer aldığı MagicBook serisi altındaki son model MagicBook Pro 16 oldu. Dizüstünün özelliklerine baktığımızda ekranı 3K çözünürlük sunuyor. DCI P3 renk uzayını yüzde yüz kapsayan model 165Hz ekran tazeleme hızı sunuyor. 14.nesil Intel Core Ultra 7 ile geldiğini görüyoruz. Ekran kartı tarafında da Nvidia RTX 40 serisi gpu lar yer alıyor.

Honor Pad 9 özellikleri

Etkinlikte son olarak Honor Pad 9 tablet modelinin fiyatı hakkında bilgiler aktarıldı.

Aktarılan bilgiye göre Honor Pad 9 modeli 12.1 inç boyutunda 2.5K çözünürlüğe sahip ekran ile geliyor. Ekranda göz koruması da bulunuyor. Sekiz adet hoparlöre sahip tablet modeli 8300 mAh bataryaya ve 35 Watt şarj hızına sahip. Avrupa fiyatı 349 Euro (yaklaşık olarak 12.000 TL) olarak açıklandı.

Daha fazlası için teknokroki.com adresini takipte kalın. İçeriklerimizi Bundle, Google News üzerinden de takip edebilir anında haberdar olmak için tarayıcı bildirimlerini açabilirsiniz.

- Advertisement -

İlgili İçerikler

spot_img

Son İçerikler